Aktuális műsorunkat hamarosan közzétesszük,
addig is kövessetek minket a Facebook-on!

MECÉNÁSOK KERESTETNEK!

Egyesületünk, a Kaposvári Roxínház idén tölti be 20. születésnapját. Elmondhatjuk, hogy mára meghatározó kulturális értéket képviselünk a régióban. Színházi előadásaink mellett nagy hangsúlyt fektetünk a Roxínház Tanoda csoport működésére, ahol közel 100 fiatal ismerkedik a zenés színház alapjaival óvodás kortól felmenő rendszerben. Fennállásunk 10. évfordulója alkalmából társulatunk az Oktatási és Kulturális Minisztériumtól a Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést vehette át.

Egyesületünk önfenntartó, bevételeinket kizárólag az előadások, fellépések és pályázati bevételek teszik ki. Minden bevételünket a működésünkre forgatjuk vissza, ezekből finanszírozzuk a napi működést és az előadások létrehozását. Előadásainkat bérelt épületben játsszuk. Lehetőségeink szerint folyamatosan fejlesztünk, beleértve a technikai eszközöket és a közönség kényelmét szolgáló berendezéseket. Egyesületünk fenntartása azonban évről-évre egyre nagyobb és nehezebb feladatot jelent.

MECÉNÁSOKAT KERESÜNK!

Ezért Önökhöz, a közönségünkhöz fordulunk, hiszen az elmúlt években több alkalommal is támogatásokból jött létre egy-egy előadásunk díszlete, és így sikerült újjávarázsolni nézőterünket is. További sikeres működésünkhöz magánszemélyek és cégek támogatását kérjük.

Kérjük, támogassa Ön is a Roxínházat!

Adója 1%-val
Támogatói jegy vásárlásával
Reklámfelület biztosításával
Adományával

Adószámunk: 18143049-2-14 Bankszámlaszámunk: UniCredit Bank: 10918001-00000078-04610004. A legkisebb támogatást is köszönettel vesszük és hálásak vagyunk érte!

 

Amennyiben Ön is szeretné segíteni munkánkat, kérjük keresse munkatársunkat!
Szabolcsi János, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: +36 30 457 3861

 

Cimkék: : Támogatás