Aktuális műsorunkat hamarosan közzétesszük,
addig is kövessetek minket a Facebook-on!

A ROX-MASZK

Hogy mitől egyedi és mit tud a Roxínházas maszk, vagy ahogyan mi hívjuk, a ROX-MASZK?

Az Énmaszkom tervezői csapatával karöltve készültek a ROXÍNHÁZas maszkok, amelyek egyediek és egy-egy előadásunk főbb motívumait tartalmazzák. Elsőként a Süsü, a sárkány, a Holle anyó és a Lúdas Matyi ihlette a grafikákat. Természetesen készült csak sima Roxínházas logó felirattal is. A ROX-MASZK teljes egészében MAGYARORSZÁGON készült, tartós használatra, magas minőséget képviselve. A maszk három rétegből áll: 1. belső rétege egy 100%-os pamutréteg 2. külső rétege egy poliészter anyag, ami szublimációs eljárással van megnyomva. 3. A két réteg között egy Evalon nevű szűrőréteg van. Ez egy ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkező, PVC-mentes, vízálló szűrőanyag. 4. A maszk szabása úgy lett kialakítva, hogy az orron megtámaszkodik, ezáltal a fülbe nem kell olyan erősen rákapaszkodnia. Így a fület nem húzza és nem kényelmetlen. A ROX-MASZK mosható, hosszú élettartamú, megfelel a környezettudatos gondolkodásnak.

Három méretben választható: S, M, L.

Kérjük, támogasd munkánkat 2500,- Ft-tal, és egy csodaszép ROX-MASZK tulajdonosa lehetsz!

Válaszd ki a mintát (Roxínház / Süsü / Lúdas / Holle), válaszd ki a méretet (S/M/L), és írd meg a darabszámmal együtt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

A Roxínház márciusi online műsora

Továbbra is várjuk Önöket online színháztermünkben, ahol márciusban a következő előadásokkal készülünk.  

Már elérhetőek a márciusi programjainkra a kedvezményes jegyek, de minden támogatói jegy megváltását hálás szívvel köszönjük. Márciusban lesznek visszatérő előadások, és készülünk egy újdonsággal is. Újra látható majd a Rideg Sándor regényéből készült Indul a bakterház, valamint a februárban nagy sikerrel játszott Hotel Menthol. Újra megnézhetjük a Színházi legendák első részét, amelynek a vendégei Molnár Piroska és Koltai Róbert voltak. Ami pedig újdonság, hogy először látható az online színpadon Maugli és barátainak története, azaz A dzsungel könyve. Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást márciusban is, és ismét TALÁLKOZZUNK NÁLATOK!

Február 28-március 08. Indul a bakterház
Március 07-15. A dzsungel könyve
Március 14-22. Hotel Menthol
Március 21-29. Színházi legendák 1. Koltai Róbert és Molnár Piroska

Válassza ki az Önnek tetsző előadást az online-roxinhaz.jegy.hu oldalon, majd a jegyét megvásárolva, hátradőlve, kényelmesen élvezze az előadást!

Jegyvásárlás itt:
https://online-roxinhaz.jegy.hu

Mentsük meg Rockandrolliát! – Itt a HOTEL MENTHOL musical

A Hungária-zenékből készült musical dalait az egész ország kívülről fújja, egy nemzedék fiatalságát idézik fel. Online előadásunk február 21-től látható.

2014. december 31-én mutattuk be a Fenyő Miklós, Novai Gábor, Böhm György és Korcsmáros Tibor szerzők nevével fémjelzett Hotel Menthol című előadásunkat. Bíztunk a sikerben, de az előadás fogadtatása minden előzetes várakozásunkat felülmúlta. A bemutató után hosszú évekig nem tudtuk levenni a műsorról. Amikor nem a Roxínházban játszottuk, akkor utaztattuk az előadást. Bejártuk vele szinte az egész országot. Nagyon felemelő érzés volt, amikor 2015 nyarán a Kőszegi Várszínház színpadán duplázni kellett, mert hetekkel előre elfogyott az összes jegy a meghirdetett bemutatóra.

Könnyű történet bontakozik ki a közismert dalok között. Zsilett és Frufru unatkozik, szüleik elutaztak. Álmukban megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál, és kezdetét veszi egy fergeteges utazás Rockandrolliába. Elég egy napszemüveg, és máris megnyílik az út a Hotel Mentholig, ahol „semmi sem egyhangú, semmi sem unalmas, csupa szín minden”. A pörgős szoknyák, pöttyös fürdőruhák és színes zakók mámorában mindenkinek van lehetősége arra, hogy elfelejtse a gondokat.
A Hotel Menthol című musicalt évadokon keresztül hatalmas sikerrel játszottuk. Az előadás hosszú évekig állandó része volt az évad műsorának. Garantált a jó hangulat és a felhőtlen szórakozás!

Most elérhető online is a következő linken:

https://online-roxinhaz.jegy.hu

SZÍVEMBEN BOMBA VAN! - Valentin nap az ONLINE csatornánkon!

Kizárólag február 14-én érhető el a Szerelmesek Napja alkalmából készített összeállításunk az online színpadunkon. Ebből az alkalomból külön készültünk a SZERELMESEKNEK egy igazán csábító jegyváltás lehetőségével!

Csokorba szedtük azokat a dalokat, amelyek a szenvedélyes, lángoló, romantikus, bolondos szerelemről szólnak, melyek időzített bombaként kattognak a szívünkben. A Valentin nap a szürke februárt egy kis színnel és szeretettel tölti meg, a Roxínház pedig feldobja ezt a napot egy szenvedélyes, lángoló, romantikus, bolondos összeállítással. Elvisszük Önöket egy olyan letűnt világba, ahol „a nő karcsú és gyengéd, a férfi bátor és erős. Ahol a fű zöld, az ég kék, ahol télen hideg van, nyáron meleg van. Ahol a tavasz zöld, az ősz sárga, a tündér jó, a boszorkány gonosz. Ahol minden úgy van, mint a mesében, ahol még ma is a mese a valóság!”
A műsorban részletek láthatók többek között a Hair, a Sose halunk meg, A dzsungel könyve és az
Anconai szerelmesek előadásainkból.  

Az előadás csak február 14-én érhető el, Valentin-nap alkalmából. Akciónk: Az első 50 szerelmes párnak lehetősége van SZERELMESEK JEGYE „belépőt” váltani, ami már elérhető és a készlet erejéig váltható itt:

https://online-roxinhaz.jegy.hu

Hálásan köszönjük, hogy adójuk 1%-val segítik a munkánkat!

A gazdasági változások és a világjárvány jelentősen megnehezítik a mindennapjainkat, így mi is, mint a független színházi világ többi résztvevője, egyre nagyobb társadalmi támogatás mellett tudunk csak életben maradni. Kérjük, adója 1%-t a Kaposvári Roxínház Egyesület javára ajánlja fel!

Az adózók több mint a fele nem él az adója 1%-os felajánlásával, pedig ez az összeg hatalmas segítség lehet minden befogadó szervezet számára. Idén is lehetőség van arra, hogy magánszemélyként az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1%-át felajánlja egy regisztrált civilszervezetnek. Ezt legkésőbb 2021. május 20-ig, az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Sok kicsi, most nagyon sokra megy!

Kérjük, adója 1%-val támogassa Ön is a Kaposvári Roxínház Egyesületet!

Hogy miért?

-    most nagyobb szükségünk van erre, mint eddig bármikor
-    Önnek egy forintjába sem kerül, nekünk a túlélést jelenti
-    mert szívvel-lélekkel, a függetlenek szabadság szeretetével visszük színre előadásainkat
-    mert felkutatjuk a szunnyadó tehetségeket és gondozzuk útjukat a kezdeti lépésektől a tapsrendig… és még azon is túl.
-    mert KÖZÖNSÉGÜNKET - mint a társulatot - igazi KÖZÖSSÉGÉ formájuk.

Hogy mire fordítjuk?

-    gyerekek ének, tánc és drámaképzésére
-    közösségi programokra
-    játszóhelyünk bérleti és rezsi díjára
-    előadásaink díszletére, szereplőink jelmezére

Hogyan tudja felajánlani?

 I) Interneten keresztül

1. Jelentkezzen be az eSZJA felületére Ügyfélkapun keresztül.

2. Nyissa meg a NAV által elkészített adóbevallását.

3. Töltse ki a 20EGYSZA nyilatkozatot. Adószámunk: 18143049-2-14
(Kérjük, járuljon hozzá ahhoz is, hogy megkapjuk elérhetőségeit! Ez azért hasznos, mert így meg tudjuk köszönni felajánlását, és a jövőbeli tevékenységeinkről, sikereinkről is be tudunk számolni Önnek.)

4. Véglegesítse és küldje be az adóbevallását!

 II) Levélben

1. Töltse le és nyomtassa ki az 1%-os nyilatkozatot innen.

2. Tegye a nyilatkozatot egy borítékba.

3. Címezze meg a borítékot a lakcíme szerinti NAV-fiókhoz. A feladónál tüntesse fel neve és címe mellett saját adóazonosító jelét is.

4. Zárja le a borítékot, és írja alá a boríték hátulján keresztbe, a ragasztáson átnyúlóan.

5. Adja fel a borítékot postán!


III) Személyesen

1. Töltse le és nyomtassa ki az 1%-os nyilatkozatot innen.

2. Tegye a nyilatkozatot egy borítékba.

3. Írja rá a borítékra a nevét, lakcímét, és saját adóazonosító jelét is.

4. Zárja le a borítékot, és írja alá a boríték hátulján keresztbe, a ragasztáson átnyúlóan.

5. Vigye be a borítékot a lakcíme szerinti NAV-fiókba.