Aktuális műsorunkat hamarosan közzétesszük,
addig is kövessetek minket a Facebook-on!

TALÁLKOZZUNK NÁLATOK! - zenés utazás a 20 éves Roxínházzal

A Magyar Kultúra Napja alkalmából január 22-én a jegy.hu csapata ünnepi programokat kínál a közönségnek. A kezdeményezéshez mi is csatlakoztunk.

Bizton állíthatjuk, hogy érdekes, tartalmas és szórakoztató másfél órát kínálunk INGYENES elérhetőséggel! Tehát: január 22-én, és egyelőre csak ezen a napon, a Magyar Kultúra Napja alkalmából érhető el a “TALÁLKOZZUNK NÁLATOK! - zenés utazás a 20 éves Roxínházzal” című előadásunk a már megszokott, online-roxinhaz.jegy.hu felületünkön.

A műsorban megmutatjuk, hogy kik is vagyunk, és mit csinálunk immár 20 éve. Egy picit bejárjuk a Roxínház épületét, megmutatjuk mindazt, amit nem láthat a közönség. Közben mesélünk, sztorizunk és természetesen jönnek az előadásainkból videós bejátszások is. Felvesszük a napszemüveget a Hotel Mentholban, kiszabadítjuk Cselét a Vuk előadásban, bajvívunk Süsüvel, elindítjuk a Bakterházat, szerelembe esünk Anconában, sztorizgatunk a Színházi legendákkal, és ami a legfontosabb, Sose halunk meg!

Koltai Róbert, Dés László, Csukás István, Bergendy István, Varró Dániel, Belinszki Zoltán, Varga Viktor, Fenyő Miklós, Szemenyei János, Rideg Sándor – és a sort még folytathatnánk – szerzőként mind jelentősen hozzátettek valamit a magyar kultúrához. Kitüntetés számunkra, hogy ezeket a darabokat évről évre mi juttathatjuk el a közönséghez. A mostani összeállításban megmutatjuk Önöknek, hogy milyen az igazi, roxínházas színházi hangulat. Reméljük, hogy ezzel az összeállításunkkal mindenkinek kedvet csinálunk ahhoz, hogy ezeket az előadásokat teljes egészében is megnézzék a Roxínház online színháztermében, az online-roxinhaz.jegy.hu oldalon keresztül. Mert a színházban “semmi nem unalmas, semmi sem egyhangú és csupa szín minden!”

Az előadás elérhető itt:
https://online-roxinhaz.jegy.hu

Fontos technika tudnivaló! A jegyvásárlás menetét itt is végig kell csinálni, csak a kiválasztható jegyeknél az „INGYENES JEGY - 0 Ft” lehetőségre kell kattintani.